Гламурот на Новогодишната ноќ

Гламурот на Новогодишната ноќ

Последните денови во годината почнува паниката околу тоа каде да се оди и што да се облече за новогодишната ноќ.

Дочекот на Новата година е посебен, така да и вие треба да бидете посебни.

Во гламурот на новогодишната ноќ допуштено е сè, блескави материјали, чевли и шминка кои ќе ве направат да изгледате прекрасно и ќе бидат полн погодок.

Направете комбинација од вашите соништа, додајте малку романтика и бидете нежни и неодоливи.

дипл. спец. Оливера Антиќ

Главен уредник на VipHeart.mk