Cherry Orchard – Уникатно и несекојдневно место за најдобрите свадбени забави, настани и случувања

Cherry Orchard – Уникатно и несекојдневно место за најдобрите свадбени забави, настани и случувања

Свадба на отворено, место опкружено со богата природа, зеленило, раскошни дрвја. На само неколку минути од центарот на Скопје, надвор од градската врева, Cherry Orchard e место кое нуди единствена сценографија за организација на вашиот најубав ден под отворено небо, сo open wedding concept.


Модерен концепт на организација на свадбени прослави и настани, во склад со најновите светски трендови.

Во зелена градина на простор од 2000м2, со свадбен и ресторански дел, за дневни и вечерни настани, ова место нуди уникатен дизајн со софистициран стил и креативност за секоја приказна која се создава.


Создадено за сите авантуристи, обожаватели на природата и концептот на отворено небо, Cherry Orchard нуди единствено искуство кое вреди да се доживее и остане запаметено за цел живот.

За секакви информации посетете го нивниот профил на фејсбук https://www.facebook.com/cherryorchardmk или на нивниот инстаграм профил.

дипл. спец. Оливера Антиќ

Главен уредник на VipHeart.mk