Cherry Orchard Wedding & Event Management – Уникатнa и модерна локација за организација на најдобрите свадбени забави, настани и случувања

Cherry Orchard Wedding & Event Management – Уникатнa и модерна локација за организација на најдобрите свадбени забави, настани и случувања

Свадба под отворено ѕвездено небо, место опкружено со неверојaтна природа и зеленило, раскошни дрвја и мирис кој релаксира.

На само неколку минути од центарот на Скопје, надвор од градската врева, Cherry Orchard e место кое нуди единствена сценографија за организација на вашиот најубав ден на отворено сo Outdoor Wedding Concept.

Модерен концепт на организација на свадбени прослави и настани, во склад со најновите светски трендови. Идеално место за вашата свадба, забави, коктел прослави, родендени, корпоративни настани, тим билдинзи и дружења се само дел од случувањата кои може да ги креирате во Cherry Orchard.

Во зелена градина на простор од 2.000 м2, со свадбен и ресторански дел, за дневни и вечерни настани, ова место нуди уникатен дизајн со софистициран стил и креативност за секоја приказна која се создава.

Во склоп на Cherry Orchard е и познатиот коњички клуб Стара Круша, кој претставува уште еден значаен сегмент во целата приказна на ова магично место.

Создадено за сите авантуристи и обожаватели на природата и концептот на отворено небо, Cherry Orchard нуди единствено искуство кое вреди да се доживее и остане запаметено за цел живот како најубав спомен.

Следете ги Cherry Orchard Wedding & Event Management на Facebook или на Instagram и уживајте во прекрасните пејзажни фотографии и споделени убави моменти.

empty-author